Sari la conținut

Donații

Scopul nostru este de a promova lucrarea de tineret în biserica noastră și de a-i conduce pe tineri spre o viață creștină și responsabilă.

Acest lucru înseamnă că participarea la evenimentele noastre nu trebuie să eșueze pentru nimeni din motive financiare – motiv pentru care, adesea, evenimentele noastre nu se autofinanțează. Profiturile pe care le putem investi în infrastructură și echipamente sunt practic inexistente. 

De aceea, suntem întotdeauna bucuroși să primim donații care ne ajută să ne desfășurăm evenimentele și să cumpărăm echipamentul necesar!

Pe lângă posibilitatea unei donații generale, există și posibilitatea de a sponsoriza un loc în tabăra Jungschar, SummerCamp sau LJMK sau de a dona pentru unul dintre proiectele noastre în desfășurare.

Sponsorizare

Pentru ca participarea la evenimentele noastre să fie deschisă unui număr cât mai mare de tineri, oferim reduceri. Prin urmare, de multe ori, evenimentele noastre nu se autofinanțează.

Cu o sponsorizare ne puteți ajuta să continuăm să facem posibile aceste evenimente pentru toți tinerii. Vă mulțumim foarte mult!

 

Proiecte în derulare

Microbuz

Pentru o activitate (de tineret) activă la nivel național, mobilitatea referenților și a personalului este extrem de importantă. Microbuzul nostru are deja o vârstă înaintată și are nevoie de tot mai multe reparații.
Pentru a ne putea concentra mai mult pe munca efectivă decât pe vizitele la service, dorim să achiziționăm un microbuz mai nou și mai fiabil.

Jugendwerk Skills Academy

Acesta este un eveniment pilot planificat și condus de către Alumni noștri. Scopul este de a transmite generației mai tinere abilitățile pe care le-au învățat în cadrul asociației prin intermediul unor ateliere de lucru precum: studiu biblic, muzică, marketing, design grafic, video și teatru. 

Deoarece majoritatea Alumnilor noștri studiază în străinătate, costurile de călătorie sunt mai mari decât bugetul obișnuit al unui curs de formare. 

Sprijinirea acestui eveniment ne ajută foarte mult să păstrăm și să transmitem mai departe experiența și cunoștințele pe care voluntarii noștri le-au acumulat de-a lungul anilor.

3,5% pentru Asociația de Tineret

Cetățenii români care au venituri impozabile pot dona 3,5% din impozitul pe venit către organizații neguvernamentale sau instituții bisericești. 

Aici puteți descărca formularul completat cu datele Asociației de Tineret:

Adresă

Asociația de Tineret a Bisericii Evanghelice din România

(c/o Episcopia Bisericii Evanghelice din România)

Str. General Magheru nr. 4

550185 Sibiu

România

Date bancare

Asociația de Tineret a Bisericii Evanghelice C.A. din România
IBAN EUR:  RO84 BTRL 0330 4205 H764 07XX
IBAN RON: RO12 BTRL 0330 1205 H764 07XX
Bank: Banca Transilvania, Agentia Sibiu, Str. General Magheru nr. 1-3
Cod SWIFT/ BIC: BTRL RO22 SBA

C.F. 211 79 368