Sari la conținut

SummerCamp

Date

31 iul. 2022 - 06 aug. 2022

Time

14:00 - 10:30

Toate locurile au fost ocupate. Dacă vrei să te înscrii pe lista de așteptare, te rugăm să îl suni pe Alex: 0740/354025.

 

 

Asociația de Tineret a Bisericii Evanghelice C.A. din România organizează tabăra SummerCamp 2022. Tabăra are caracter creștin cu program integral in limba germană.

Aici găsești flyerul cu toate informațiile necesare: Flyer SummerCamp 2022.

 

SummerCamp este locul potrivit pentru tine dacă:

– ai între 13 și 16 ani!

– te-ai săturat de lockdown + plictiseală, acasă și singur!

– ți-a fost dor să faci lucruri frumoase cu prietenii tăi sau să-ți faci prieteni noi!

– îți dorești vară + soare + apă + munți și un cer înstelat și frumos!

– îți plac serile petrecute împreună în jurul focului de tabără și dorești să experimentezi din nou acțiunea și aventura!

– îți place să fii provocat, te bucuri de comunitate și vrei să trăiești probabil cea mai bună săptămână din vara ta!

/// Dacă te regăsești în toate aceste lucruri, atunci există un lucru pe care cu siguranță nu trebuie să-l ratezi: SummerCamp 2022!

#Ceamaifainătabărădinlume

În SummerCamp vei găsi lucruri care îți vor face inima să bată mai repede și îți vor aduce bucurie: acțiune și distracție, sport și muzică, comunitate și aventură, dar și pace și liniște și oameni care vor să fie alături de tine. În plus, o echipă foarte motivată de voluntari care alcătuiește un program unic în fiecare an – pentru tine!

Împreună cu tine, cu prieteni noi și vechi, precum și cu o echipă de treabă și onestă, vrem să mergem în căutarea lucrurilor cu adevărat importante din viața noastră. Împreună sărbătorim viața și ajungem la fondul întrebărilor mici și mari precum și la creatorul lor. Aici ești apreciat și binevenit, fără niciun fel de “dacă” sau “dar”.

Acesta este locul potrivit pentru tine. Asigură-ți acum un loc în SummerCamp 2022!


Sold out!